rallyalbum.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!
      Nagy Bea rovata
 

2004.12.08. ::: 3. Horváth "Boci" Emlékverseny

"Október utolsó hétvégéjén a Rábaringen búcsúzott a Rali-Túra mezőnye az idei évtől.
Bár az abszolút bajnoki cím már az előző futam során eldőlt, a kategóriagyőzelmekért még többen harcba szálltak...." (Bea)

Kép:

   

2004.10.05. ::: IV. Tisza Rallye

"Augusztus utolsó hétvégéjén került megrendezésre a IV. Tisza Rallye, amelynek Kazincbarcika és környéke adott otthont. A pályák már ismerősek voltak a résztvevők számára, hiszen az előző évi rendezvényen ugyanezeket a kilométereket teljesítette a mezőny..." (Bea)

Fotó: Maczek Péter

   

2004.08.30. ::: I. Közös Rallye

"Az Ózdon megrendezett következő Rallye Túra bajnoki futam rendhagyó volt, ami a szervezést és a lebonyolítást illeti. Valóban "közös" verseny volt ez, ugyanis mind az RTE, mind az MNASZ Junior Bajnokságának mezőnye rajthoz állt..." (Bea)

Fotó: Maczek Péter

   

2004.09.08. ::: IV. Duó Dekor Kupa

"A salgótarjáni technikás pályák után Esztergomba és környékére költözött a Rallye Túra Bajnokság.
Ismét két pályán dőlt el, hogy ki bizonyul a leggyorsabbnak. A versenykiírás szerint a Lábatlan és Bajna közötti szakaszt négyszer, a Tardos és Bikol közötti útszakaszt háromszor teljesítette volna a mezőny..." (Bea)

Kép: Kacsándi Fotó

   

2004.10.04. ::: II. Vectra- Line- ROWE Synt RS Rallye

"Újra első osztályú pályákon vizsgázhatott a Rali-Túra Bajnokság mezőnye. Az egykori Salgó Rallye legendás pályáin, a Salgótarján és Kazár, valamint a Cered és Zagyvaróna közötti útszakaszok szerepeltek a verseny gyorsasági szakaszaiként..." (Bea)

Fotó: Maczek Péter

   

2004.06.19. ::: Túra első osztályú pályákon

"Meszes- Rakaca és Viszló- Bódvalenke. Nem kell bemutatni ezeket a pályákat azoknak, akik a rali állandó közönségét alkotják. Ezeken a szakaszokon zajlott ugyanis a Rali Túra Bajnokság soron következő futama, a III. Tisza Rallye június első hétvégéjén..." (Bea)

Fotó: Maczek Péter

   

2004.05.05. ::: Túra a Mecsekben

"Április 16. és 18. között került sor a Rallye Túra Bajnokság második futamára, amelyet ezúttal a Mecsekben rendeztek meg. Komló városa második alkalommal adott otthont a rendezvénynek, és a külön próba szakaszok ezúttal is aszfalt borításúak voltak..." (Bea)

Kép: Kacsándi Fotó

   

2004.04.08. ::: Szezonkezdet Veszprémben

"Március első hétvégéjén rendezte meg Füredi András és csapata a Rallye Túra Bajnokság első, évadnyitó futamát Veszprémben. A jól ismert pályák okoztak némi meglepetést, hiszen mind a királyszentistváni, mind a lőtéri külön próba szakaszok aszfalt borításúak voltak (az eddig megszokott murvával szemben)..." (Bea)

Kép: Kacsándi Fotó

   

2004.03.12. ::: Megalakult a Top Driver Club

"A Top Driver Club első vendége Bunkóczi László, az est moderátora pedig Mezei Dániel volt.
Talmácsi Gábor sajnos betegség miatt nem tudott részt venni a rendezvényen..." (Bea)

Fotó: Rigli

   

2004.03.10. ::: interjúja Hanzély Péterrel

"Idén először állt rajthoz magyar páros a svédországi Snow Rallye-n. Hanzély Péter és Kerekes József egy Peugeot 306-sal nevezett az östersundi futamra, melynek értékelése egyaránt beleszámított az Észak- Európa Kupába és a Svéd Rallye Bajnokságba is..." (Bea)

   

 

 
   RallyAlbum
 

 Újdonságok
 Régebbi híreink
 Climb Dance
 Videóklippek
 Versenynaptár

 
   Nagy Bea rovata
   Aktuális interjú
 További interjúk
 
   Csapatunk - Atyó Racing
   Aktuális beszámoló
 Csapatunk versenyei
 Csapatunk képei
 Csapatunk videói
 Támogatóink
 Versenyautónk adatai
 
   Erdei Motorsport
 

 Céginfo
 Referenciák
 Alkatrészek
 Eladó, bérelhető autók
 Bazár

 
   Kacsándi Foto
 

 Képek a 2004-es évadból

 
   Csatos Foto
 

 Képek a 2002-es évadból
 Képek a 2001-es évadból
 Képek a 2000-es évadból
 Válogatás régebbről  

 
   Rally 2000
   Esztergom Rally
 Veszprém Rally
 Budapest Rally
 Zala Rally

 Acropolis Rally

 Háttérképek
 
   Linkek
   Tőbb, mint 100 külföldi és
 hazai rally oldal címe és
 rövid leírása
 
 
     
 
 
 
 
   E-mail
 

 
 

   

 
   Impresszum
   
   Kezdő oldal