rallyalbum.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!
      Beszámoló a OMV-Dálma Húsvét Rallye-ról: (Szombathely 2001.04.15.):

  - Hámor Iván ::: Esztergomi Autósport Egyesület
 Trabant 601 ERS Gr. A1

Újabb Rallye Túra pontok!

Valami elkezdődött... Legalább is minden jel erre mutat. Az autó ismét tökéletesen, sőt mondhatni kiválóan muzsikált a rajttól a célig. Remélem ez annak a jele, hogy kezdi meghálálni a gondoskodást. Technikai felkészítésért köszönet az Erdei Műhelynek!

 


35 sec., 1.3 MByte, WMV, Windows Media Player szükséges!

Kis csapatunkban változások történtek. Új navigátorral indultam ezen a versenyen, aki nem nevezhető azért újoncnak. Hámor Iván barátomat kértem meg, hogy üljön be mellém a jobb 1-be, aki ezt örömmel el is fogadta. A szerviz csapat is új emberkékből állt, tehát gyakorlatilag egy új csapat állt fel a húsvéti versenyre.
Új csapat és egy újabb siker. Nekünk ezt jelenti az elért második hely. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Fortuna is a kegyeibe fogadott, vagy ha az érem másik oldalát nézzük, most mások küzdöttek technikai problémával.
Igazából nem is tudom mit is írjak erről a versenyről, minden simán, zökkenő mentesen zajlott. A tankoláson kívül más feladatot nem tudtunk a szerviznek adni, mivel nem volt semmi technikai probléma. Már egy kicsit unatkoztak is, de ennek én örültem a legjobban :-)
A pályák meglehetősen tempósak voltak, bár a Lőtéren a traktor gumikból kirakott lassítók tiszteletet követeltek maguknak, amit meg is adtunk. Az edzésen a három kör nem volt elég arra, hogy a féktávokat tökéletesen felmérjük, így egy kicsit talán bátortalanabbul teljesítettük az első kört ezen a szakaszon. Utána azért megpróbáltunk mi is javítani és sikerült 10 mp-el jobb időt autóznunk a második körben. Majd a harmadikban ismét javultunk egy keveset.
Az aszfaltos gyorsokon hagyományos lassítók voltak, amiknek csak az volt az előnye, hogy talán nem tesz akkora kárt az autóban, mint a traktor kerék. Azért nem ártott ezekre is oda figyelni, mert ilyen gyors szakaszon egy kis hiba - lassító elvitel, megforgás - értékes másodpercekbe kerül, a büntetésről nem is beszélve.
Említésre méltó dolog talán az volt, hogy a második körben, az aszfaltos szakaszon, azaz a harmadik gyorson, a második lassító nem került vissza a helyére, és bár a mezőny 90%-ánál nem volt ott, ezt nem közölték velünk a rajban. Szóval lassító sehol, tehát padló gázzal tovább, csakhogy a következő kanyar már nem az a kanyar volt, mint amit mi az itinerben felírtunk, ugyanis most jóval nagyobb tempóval érkeztünk bele, mint ahogy azt az előző körben tettük :-))))
Nagyjából ez történt velünk Szombathelyen. De azért cseppet sem volt unalmas verseny, sőt Az már csak hab volt a tortán, hogy a végére, a dobogóra is felállhattunk.
Köszönet a segítségért és a szurkolásért! ;-)

Külön köszönet DuEn-nek a képekért és a videóért, valamint Zsoltinak és nem utolsó sorban Balázsnak.

Az OMV-Dálma Húsvét Rallye végeredményét az RTE hivatalos honlapján megtaláljátok.

 

 

Lőkös Attila (Atyó, a képen jobbra :-)
www.rallyalbum.hu

 

Támogatóink:

Royal Söröző

 

 

 
   RallyAlbum
 

 Újdonságok
 Régebbi híreink
 Climb Dance
 Videóklippek
 Versenynaptár

 
   Nagy Bea rovata
   Aktuális interjú
 További interjúk
 
   Csapatunk - Atyó Racing
   Aktuális beszámoló
 Csapatunk versenyei
 Csapatunk képei
 Csapatunk videói
 Támogatóink
 Versenyautónk adatai
 
   Erdei Motorsport
 

 Céginfo
 Referenciák
 Alkatrészek
 Eladó, bérelhető autók
 Bazár

 
   Kacsándi Foto
 

 Képek a 2004-es évadból

 
   Csatos Foto
 

 Képek a 2002-es évadból
 Képek a 2001-es évadból
 Képek a 2000-es évadból
 Válogatás régebbről  

 
   Rally 2000
   Esztergom Rally
 Veszprém Rally
 Budapest Rally
 Zala Rally

 Acropolis Rally

 Háttérképek
 
   Linkek
   Tőbb, mint 100 külföldi és
 hazai rally oldal címe és
 rövid leírása
 
 
     
 
 
 
 
   E-mail
 

 
 

   

 
   Impresszum
   
   Kezdő oldal