rallyalbum.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!
      Beszámoló az EUROCAR-98 - Mátra Rallye-ról (Gyöngyös, 2002. június 29-30.)

  - Hegedűs Csaba ::: Esztergomi Autósport Egyesület
 Trabant 601 ERS Gr. A1

Egy felejthető hétvége...

Kicsit keserű szájízzel tértünk haza a gyöngyösi futamról.
Már csak azért is, mert érzésünk szerint mindent elkövettünk annak érdekében, hogy jobb eredményt érjünk el, legalább is a gyorsasági szakaszokon.
Visszajelzések szerint a kanyarokat elég jól, helyenként látványosan teljesítettük, de az egyenesekben és a kigyorsításoknál, mindig szembesültünk azzal a ténnyel, hogy az autóból hiányzik jó néhány lóerő. Ezt a problémát sajnos a futam helyszínén nem sikerült orvosolnunk, így nem maradt más választásunk, megpróbáltunk minél kevesebb lendületet veszíteni a kanyarokban. Ez azonban nem volt egyszerű feladat, mivel a pályák vonalvezetése olyan volt, hogy szinte végig emelkedőn mentünk, elvétve egy-két lejtőt.

Nem is írok részletes beszámolót külön minden gyorsról, mivel egyetlen egy szakasz sem volt, ahol említésre méltó örömteli, élvezetes dolog történt volna.
Nem tagadom azért volt egy-két nagyon jó kanyar kombináció. Például Károlytáró - Bagolyirtás szakasz vége felé a jobb-bal kombináció. Ahogy DuEn oldalán láttam, meglehetősen sok párosnak meggyült vele a baja. Viszont pont az ilyen részek miatt döntöttünk úgy, hogy nem állunk ki a versenyből idő előtt.

Belülről úgy tűnt, hogy a nézők, akik itt álltak szép számmal jól döntöttek, mert a lehető legjobb helyre álltak és láthatóan jól érezték magukat.

Nekünk nem marad más hátra, mint a lehető legjobban felkészíteni az autót a következő futamra. Remélem, visszatérnek a lóerők, és a hazai versenyünkön már egy sokkal jobb eredményt tudunk felmutatni, már csak azért is, mert szeretnénk versenyben maradni a bajnokságban.

Foto: DuEn


www.rallyalbum.hu

 

Támogatóink:

 

 
   RallyAlbum
 

 Újdonságok
 Régebbi híreink
 Climb Dance
 Videóklippek
 Versenynaptár

 
   Nagy Bea rovata
   Aktuális interjú
 További interjúk
 
   Csapatunk - Atyó Racing
   Aktuális beszámoló
 Csapatunk versenyei
 Csapatunk képei
 Csapatunk videói
 Támogatóink
 Versenyautónk adatai
 
   Erdei Motorsport
 

 Céginfo
 Referenciák
 Alkatrészek
 Eladó, bérelhető autók
 Bazár

 
   Kacsándi Foto
 

 Képek a 2004-es évadból

 
   Csatos Foto
 

 Képek a 2002-es évadból
 Képek a 2001-es évadból
 Képek a 2000-es évadból
 Válogatás régebbről  

 
   Rally 2000
   Esztergom Rally
 Veszprém Rally
 Budapest Rally
 Zala Rally

 Acropolis Rally

 Háttérképek
 
   Linkek
   Tőbb, mint 100 külföldi és
 hazai rally oldal címe és
 rövid leírása
 
 
     
 
 
 
 
   E-mail
 

 
 

   

 
   Impresszum
   
   Kezdő oldal