rallyalbum.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!
      Beszámoló a V. Tisza Rallye-ról: (Kazincbarcika, 2005. április 09-10.) :

  - Hegedűs Csaba ::: Rallyalbum Motorsport Egyesület
 Trabant 601 ERS Gr. A1

Igazi Rallye

A kazincbarcikai verseny most sem okozott csalódást, igazi jó verseny volt. Remek pályákon, nagy csatákkal tarkítva.

A szombati pályabejárás ragyogó napsütésben zajlott, de már sejteni lehetett, hogy vasárnap nem lesz ilyen kegyes hozzánk az időjárás. Ettől tartottam is, mivel nincsenek jó tapasztalataim az esős versenyekkel kapcsolatban. Eddig nagyon kevés ilyen versenyen vettünk részt és azok sem sikerültek valami jól.
Az új pályabejárási szabálynak voltak előnyei és bizonyos hátrányai is. Az jó, hogy hamar vissza lehet érni a gyors elejére, és viszonylag normálisan közlekedik mindenki, de a felírás így sokkal nehezebb, mivel sok autó van előtted, és nem látsz olyan messzire, a keskeny részeken, pedig sokszor annyira kellett figyelni a szembe jövőkre, hogy a kanyarra már nem tudtunk, illetve nem lehetett átlátni a kanyar ívét, így elég kevés mellékinformáció írtunk a kanyarokhoz.

Vasárnapra megérkezett az eső, a pálya csúszóssá, sarassá vált.

Első gyors: Sajókaza-Felsőnyárád
A kezdés a szokásos borzalmas.
A rajt után a bal oldali ablaktörlő lapát elfordult a tengelyéről és csak egy nagyon kicsi sávban törölte az ablakot előttem. Nem volt valami jó érzés így autózni, de nem ez volt az oka annak, hogy csak a 6. időt értük el ezen a gyorson. Sajnos az igazi oka Én magam voltam, valamiért az első gyorsokon nem tudok jól menni, egyelőre még nem tudom az igazi okát, hogy miért.

Második gyors: Kelemér-Putnok
Etapként teljesítettük.

Harmadik gyors: Sajókaza-Felsőnyárád
Sokkal jobban sikerült, mint az első körben. 5 másodpercet javítottunk a saját időnkön és a 3. időt értük el ezen a gyorson, összetettben, pedig feljöttünk a 2. helyre.
Volt egy kis kalandunk is, egy balos kanyarban belső íven árkot jártunk, de szerencsére a mély részét elkerültük és baj nélkül visszatértünk az útra. Gyakorlatilag minden élesebb kanyarban meg-megindult az autó hátulja, de ez a körülményekhez képest természetes volt.

Negyedik gyors: Kelemér-Putnok
Borzalmasan sikerült. Utolsó idővel teljesítettük a szakaszt kategóriánkban, pedig sem megforgásunk, sem árokjárásunk nem volt, egyszerűen csak lassúak voltunk. Összetettben visszacsúsztunk a 4. helyre, holtversenyben Balázsékkal, aki 20 másodperc büntetés miatt álltak ekkor ezen a helyen. Az élen is változott a helyzet, Csabáék átvették a vezetést Ricsiéktől.

Ötödik gyors: Sajókaza-Felsőnyárád
Szerettünk volna dobogóra állni a verseny végén, de ehhez össze kellett szedjük magunkat. Egy másodpercet javítva a saját időnkön, a 2. helyen futottunk be holtversenyben Ricsiékkel, akik ezzel visszavették az első helyet összetettben.

Hatodik gyors: Kelemér-Putnok
Feledtetve az előző köri borzalmas teljesítményünket, 9 másodpercet javítva, 2. idővel teljesítettük a szakaszt. Összetettben feljöttünk a 3. helyre.

Hetedik gyors: Sajókaza-Felsőnyárád
Az utolsó gyorson sikerült végre szakaszgyőzelmet elérni és ezzel kicsit közelebb kerülni az elejéhez, így végül Ricsiéktől 5 másodperc és Balázséktól 2 másodperc hátránnyal zártuk a versenyt a harmadik helyen.

A véghajrá úgy néz ki most is jól sikerült, csak az elejét nem kellett volna ennyire elrontani.

Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, kiváló verseny volt.


www.rallyalbum.hu

 

Támogatóink:

 
   RallyAlbum
 

 Újdonságok
 Régebbi híreink
 Climb Dance
 Videóklippek
 Versenynaptár

 
   Nagy Bea rovata
   Aktuális interjú
 További interjúk
 
   Csapatunk - Atyó Racing
   Aktuális beszámoló
 Csapatunk versenyei
 Csapatunk képei
 Csapatunk videói
 Támogatóink
 Versenyautónk adatai
 
   Erdei Motorsport
 

 Céginfo
 Referenciák
 Alkatrészek
 Eladó, bérelhető autók
 Bazár

 
   Kacsándi Foto
 

 Képek a 2004-es évadból

 
   Csatos Foto
 

 Képek a 2002-es évadból
 Képek a 2001-es évadból
 Képek a 2000-es évadból
 Válogatás régebbről  

 
   Rally 2000
   Esztergom Rally
 Veszprém Rally
 Budapest Rally
 Zala Rally

 Acropolis Rally

 Háttérképek
 
   Linkek
   Tőbb, mint 100 külföldi és
 hazai rally oldal címe és
 rövid leírása
 
 
     
 
 
 
 
   E-mail
 

 
 

   

 
   Impresszum
   
   Kezdő oldal