rallyalbum.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!
      Beszámoló az I. Rainbow Hóvirág Rallye-ról: (Üllő, 2005. március 05-06.) :

  - Hegedűs Csaba ::: Rallyalbum Motorsport Egyesület
 Trabant 601 ERS Gr. A1

Nem nagy tűz

Egy évnyi kihagyás után ismét részt tudunk venni a Rali Túra Bajnokságában.

Nagy várakozás előzte meg az idénynyitó futamot, hiszen a hosszú szünet után rengeteg kérdés foglalkoztatott minket. Mennyire estünk ki a ritmusból? Milyenek lesznek az ellenfelek? Mennyire lesz ütőképes az autónk a mezőnyben? Milyenek lesznek a pályák és az időjárás?

A kérdések egy része már a szombati gépátvételen és pályabejáráson megválaszolásra került. A viszonylag kevés nevező ellenére is látni lehetett, hogy ellenfelekben nincs hiány és várhatóan jó kis csaták fognak kialakulni.
A pályákkal kapcsolatban már nem voltam nagyon boldog, hiszen a nagytarcsai szakasz nem igazán rally pályának való. Gyakorlatilag gyorsulási és végsebesség versenynek is tekinthető volt. Az Úri-Gomba gyorsra viszont nem lehet panaszunk. Nagyon jó kis gyorsnak ígérkezett.
Az időjárástól nem ijedtünk meg, hiszen ez csak újabb kihívást jelentett, amit meg kellet oldani, de óvatosságra intett minket.

Tehát téli gumi fel és irány a rajt.

Vasárnap a többi kérdésünkre is választ leltünk.

Az első körben szokásunkhoz híven túlságosan óvatosan mentünk, melynek köszönhetően nem értünk el kimagasló eredményt, de így is második időt autóztunk rajta.

A következő gyorson, hasonlóan "jól" teljesítettünk. Így a hátrányunk egyre csak nőt, igaz a második helyet stabilan tartottuk. A kör végén éreztük, hogy a kihagyott versenykilométerek valóban nagyon hiányoznak, meglehetősen bátortalanul autóztunk. Viszont az is nyilvánvalóvá vált, hogy a tavalyi fejlesztések az autón jól sikerültek. Így nem maradt más hátra, minthogy nekünk kell összeszedni magunkat a jobb eredmény érdekében.

A második körben csak a nagytarcsai szakaszt teljesítettük, mivel az előző szakaszt etapként teljesítettük, a helyi szervnek köszönhetően. :-(
A pálya jellegéből adódóan nem itt vártuk a javulást, hiszen 3-4 kanyart leszámítva csak padlógázon utaztunk. Nem is tudtunk javítani az időnkön, ellenben 2 másodpercet rontottunk.

Az utolsó gyors előtt gyakorlatilag eldőlt a helyezések sorsa, hiszen előttünk is, és mögöttünk is elég nagyok voltak az idő különbségek. Gyakorlatilag tét nélkül teljesíthettük a szakasz, ahol már tényleg csak az autózásra figyeltünk, néhány helyen sikerült is szépen megúsztatni és végül elégedetten jöttünk le a gyorsról, melyet mellesleg sikerült is megnyerni.

Összetettben végül a kategória második helyén fejeztük be a versenyt.
Az eredménnyel nem vagyunk elégedetlenek, bár szerettünk volna nagyobb csatákat vívni.


www.rallyalbum.hu

 

Támogatóink:

 
   RallyAlbum
 

 Újdonságok
 Régebbi híreink
 Climb Dance
 Videóklippek
 Versenynaptár

 
   Nagy Bea rovata
   Aktuális interjú
 További interjúk
 
   Csapatunk - Atyó Racing
   Aktuális beszámoló
 Csapatunk versenyei
 Csapatunk képei
 Csapatunk videói
 Támogatóink
 Versenyautónk adatai
 
   Erdei Motorsport
 

 Céginfo
 Referenciák
 Alkatrészek
 Eladó, bérelhető autók
 Bazár

 
   Kacsándi Foto
 

 Képek a 2004-es évadból

 
   Csatos Foto
 

 Képek a 2002-es évadból
 Képek a 2001-es évadból
 Képek a 2000-es évadból
 Válogatás régebbről  

 
   Rally 2000
   Esztergom Rally
 Veszprém Rally
 Budapest Rally
 Zala Rally

 Acropolis Rally

 Háttérképek
 
   Linkek
   Tőbb, mint 100 külföldi és
 hazai rally oldal címe és
 rövid leírása
 
 
     
 
 
 
 
   E-mail
 

 
 

   

 
   Impresszum
   
   Kezdő oldal