rallyalbum.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!
      Beszámoló a II.HOMIMPEX-PILIS RALLYE-ról: (Budapest, 2001.02.24-25.):

  - Szolnoki Krisztián ::: Esztergomi Autósport Egyesület
 Trabant 601 Gr. A4

Az év első versenye és az első Rallye Túra pontok! Legalább is számunkra :-)
Már lassan az idejét sem tudom mikor értünk utoljára célba. Most végre sikerült!
Egy nagyon jó versenyen vettünk részt a hétvégén, amit sikeresen teljesítettünk. Mondhatom, hogy sikeresen, bár nem végeztünk a dobogón, de ezzel a helyezéssel - kategória ötödik - most elégedett vagyok. Annál is inkább mert most szereztük életünk első bajnoki pontjait - eddig valahogy mindig lecsúsztunk egy-két hellyel - és végre nem kellett idő előtt haza utazni, valamilyen technikai probléma miatt.
Szóval elégedett vagyok a hétvégi versennyel, soha rosszabb kezdést! :-)
Na de térjünk rá magára a versenyre. Mondanom sem kell, hogy az autó az utolsó pillanatban készült el ahogy az lenni szokott

1. gyors: Pilisjászfalu - Tinnye: ezen a pályán nekünk gyakorlatilag csak a lassítóknál kellett elvenni, illetve visszaváltani, a többi helyen pedig csak padló. Hiba nélkül teljesítettük a szakaszt, bár mivel nem tudtuk hogy a hideg miatt hol lehet lefagyva az út, egy kicsit talán lassabban vettem a lassítókat.
2. gyors: Máriahalom - Szomor: itt már igazából élveztük a versenyt. Ez a szakasz már sokkal változatosabb volt, mint az előző. Igaz, hogy sokkal több volt az emelkedő - amit kevésbé szeretek - de lefelé megpróbáltunk mindent bele adni és ha időben nem is voltunk a leggyorsabbak, de a nézők úgy gondolom nem panaszkodhattak és nem is panaszkodtak - buszmegállós kanyar: "Sárga-kék Trabys nagyon szépen eltette." Köszi Tivcsi!
Szervizpark: hengerfej tömítés csere, egy kis tankolás és irány a következő szakasz.
3. gyors: Pilisjászfalu - Tinnye: az első körben kiderült, hogy a vártnál kevésbé csúszik az út ezért belehúztunk egy kicsit jobban, ami az időnkön is meglátszott - legalább is magunkhoz képest jobbak voltunk -.
4. gyors: Máriahalom - Szomor: teljesen felszabadultan autóztunk, nagyon élveztem a pályát, a versenyt. Megpróbáltunk itt is még jobban sietni, aminek az lett a következménye, hogy már nem csak a buszmegállós kanyarban sikerült látványosabban menni, na és persze becsúszott egy hiba is - hosszú egyenes lefelé, a völgyben lassító - kicsit későn kezdtünk fékezni, ráadásul sáros is volt az út ezért nem úgy abszolváltuk a lassítót ahogy azt szerettem volna. Magyarul elütöttük a gumikat, amik szerteszét szóródtak, ráadásul egy még alánk is szorult és meg kellett állni, hogy letolassunk róla. Úgy tudom nem csak nekünk gyűlt meg a bajunk ezzel a bizonyos lassítóval. De semmi baj, ilyen előfordul, gyerünk tovább.
5. gyors: Pilisjászfalu - Tinnye: utolsó kör, veszteni valónk nem nagyon volt, igaz előbbre sem tudtunk lépni, ezért tét nélkül haladva, megint javítottunk a saját időnkön.
6. gyors: Máriahalom - Szomor: megpróbáltuk látványos autózással teljesíteni az utolsó szakaszt, ami talán sikerült is. Egy lassítóval ismét meggyült a bajunk, aminek egy részét illetve egy gumiját sikerült a célig magunkkal vonszolni.
Ez után irány Budapest, be a célba.

Összesítve a hétvégét, Én személy szerint nagyon jól éreztem magam a bal egyben és talán a nézők sem bánták meg, hogy kilátogattak a Pilisbe. Köszönet nektek a biztatásért!!!
Remélem hogy egy jónak mondható kezdés után egy még sikeresebb évnek nézünk elé!
Találkozunk Esztergom Rally-n, ha a rendezőség is úgy gondolja (mint másod osztály előfutó).

II.HOMIMPEX-Pilis Rallye végeredménye a www.rte.hu-n vagy a verseny honlapján a B.I.P. Autósport oldalán.

Lőkös Attila (Atyó)
www.rallyalbum.hu

A képek a következő helyekről származnak: a B.I.P. Autósport, a www.motorsport.hu, Andrewboy, DuEn Rally Oldala

Támogatóink:

Royal Söröző

 

 
   RallyAlbum
 

 Újdonságok
 Régebbi híreink
 Climb Dance
 Videóklippek
 Versenynaptár

 
   Nagy Bea rovata
   Aktuális interjú
 További interjúk
 
   Csapatunk - Atyó Racing
   Aktuális beszámoló
 Csapatunk versenyei
 Csapatunk képei
 Csapatunk videói
 Támogatóink
 Versenyautónk adatai
 
   Erdei Motorsport
 

 Céginfo
 Referenciák
 Alkatrészek
 Eladó, bérelhető autók
 Bazár

 
   Kacsándi Foto
 

 Képek a 2004-es évadból

 
   Csatos Foto
 

 Képek a 2002-es évadból
 Képek a 2001-es évadból
 Képek a 2000-es évadból
 Válogatás régebbről  

 
   Rally 2000
   Esztergom Rally
 Veszprém Rally
 Budapest Rally
 Zala Rally

 Acropolis Rally

 Háttérképek
 
   Linkek
   Tőbb, mint 100 külföldi és
 hazai rally oldal címe és
 rövid leírása
 
 
     
 
 
 
 
   E-mail
 

 
 

   

 
   Impresszum
   
   Kezdő oldal